Glemsk? Neida, bare ekstremt distré

Jeg har alltid vært småglemsk og flink til å legge ting på lure plasser, for så å glemme hvor den lure plassen var. Spesielt er det verktøy som blir lagt på lure plasser, i stedet for i verktøyskuffen.

De siste 6 månedene har dette blitt betraktelig verre, og jeg innser at jeg må lage meg gode vaner for å legge ting tilbake der de skal være, og alt må få en fast plass, for ellers er det vel hakket før jeg går meg vill i stua...

Vi har jo akkurat flyttet og da er det mye som skal gjøres her og der, med hyller som skal opp og avstander som må måles. I tre dager lette jeg etter målbandet, høyt og lavt. Lisa lette etter det. Ungene lette etter det.. Hvor fant jeg det? Joda, på samme plass jeg hadde kikket flere ganger tidligere...

I går skulle jeg rette opp en hylle, men fant ikke vateret... Aner enda ikke hvor det er blitt av. Så det ble å måle høyden i hver ende av hylla og rette det ut på den måten... Det blir jo like rett, men uansett. Flaks at jeg på tirsdag fant målbandet så jeg faktisk fikk rettet opp den hylla så det gikk an å ha noe som helst stående på den.

Jeg gleder meg til vi har fått skikkelig system og ting er plassert logisk her, så jeg slipper kart og kompass for å komme meg fra yttergangen til stua (vegg i vegg med hverandre)

 

 

#Surrehue #Surrete #Fibromyalgi #glemsk #distre #verktøy #rote #flytte

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Daniel Hansen

Daniel Hansen

26, Sortland

Gift familiemann på 26 år. Far til tre, og en av relativt få menn med fibromyalgi.

Kategorier

Arkiv

hits